Ismaskin

Ismaskin bäst i Test 2022

Uppdaterad 4 februari, 2023

Vi listar de bästa ismaskinerna 2022 för hemmabruk utifrån riktiga användares recensioner och externa betyg. I topplistan finns en ismaskin som passar dig oavsett behov och budget.

BÄST I TEST

Wilfa ICE 12S

PREMIUM

Emerio IM-111502​

BUDGET

Andersson IEM 2.1

Produkter

1 | Wilfa ICE 12S - Bäst i test 2022

Isbitar på 6 minuter

Bästa ismaskin 2022 – Wilfa ICE 12S är en användarfavorit som kan producera isbitar på bara 6 minuter. ICE 12S har en kompakt design som gör det enkelt att ställa undan maskinen i ett skåp både efter och under användning.

Här finns en ventil i botten av maskinen som gör det smidigt för dig att fylla på med vatten. Ismaskinen indikerar både när isbehållaren är full och när vattentanken behöver fyllas på.

Ismaskinen kan producera 0,5kg isbitar på bara en timme. Man kan även välja bland två storlekar av isbitar. Enligt användare har maskinen en godkänd ljudnivå, vilket är ett stort plus i kanten när man har folk över.

För sitt pris är Wilfa ICE 12S svår att överträffa – Den har helt enkelt allt man letar efter hos en ismaskin. Det är bara att fylla på med vatten och välja storlek på isbitarna – Wilfa ICE 12S hanterar resten.

2 | Emerio IM-111502 - Premium

Bästa ismaskin 2022

Emerio IM-111502 är en Ismaskin i rostfritt stål med digital display och bra kapacitet på hela 12kg/24h där 9 iskuber görs på 10 minuter. Maskinens vattentank är här på rymliga 2,2 liter och ismaskinen kan producera iskuberna i 3 olika storlekar efter vad som passar, liten, mellan och stor.

Is-maskinen från Emerio indikerar även med LCD-indikator och ljudsignal när iskuberna är klara eller när vattenbehållaren är tom, praktiskt. Ismaskinen sätts i energisparläge automatisk efter att programmet är slutfört.

Användare är nöjda och plussar för enkel hantering, möjligheten att välja 3 storlekar samt en snygg design.

3 | Nedis - Bra Användarbetyg

Nedis (KAIC100FWT) ismaskin är snabb i sin gärning med en kapacitet på stabila 12 kg på 24h och 9 snabba kuber på 8 minuter. Indikatorer för tillgänglig för full frys och låg vattennivå. Här ges bra betyg av ismaskinens nöjda användare.

4 | Andersson IEM 2.1 - Budget

IEM 2.1 från Andersson är en prisvärd ismaskin som gör isbitar på 7 minuter. Användare lyfter att ismaskinen är snabb på att göra is och är uppskattad vid tillställningar. När isbitarna är redo så hamnar de i ett förvaringsfack som du kan använda medföljande skopa för.

När behållaren är full eller när vattnentanken är tom så stängs maskinen av och indikatorlamporna lyses upp, så att du kan fylla på vattnet eller tömma isbehållaren.

Andersson IEM 2.1 kan producera 0,5 kg isbitar per timme. Likt många andra ismaskiner så är ljudnivån okej, men vissa användare påpekar att ljudnivån är något hög. Sett till sitt pris så är Andersson IEM 2.1 ett av de bättre valen bland ismaskiner.

Hoppas att du fann testet hjälpsamt

Lämna gärna ett betyg!

Genomsnitt: 3.7 / 5. Antal betyg: 3

Liknande tester