Laptop Bäst i Test 2020

Laptop Bäst i Test 2020

Laptop Bäst i Test 2020

Vi listar bästa laptop och bärbar dator 2020 utifrån tester och användaromdömen. Bäst gaming laptop on a budget finns alltid som 4;e alternativ. Efter produkterna hittar du en praktisk köpguide som underlag för att hitta den laptop som passar just dej bäst. Närliggande: Stationär Dator.

① Apple Macbook Air

Laptop Bäst i Test 2020

Populär

Bäst i test laptop blir Apples nya MacBook Air vilken kommer med en Intel Core i3 processor som levererar mycket bra prestanda, modellen är ultratunn och lätt att bära med sig, och som alltid när vi talar Apple är designen tilltalande. Nytt för årets air är att modellen kommer med Två Thunderbolt 3-portar (usb-c).
Air-varianten av denna bärbara dator har mycket bra batteritid som levererar upp till 12 timmars kontinuerligt användning och kommer även med Touch ID.

Här finns en  topline Retina-skärm med True Tone-teknik som presterar fina precisa färger, och arbetar du t.ex mycket med bilder så kommer du bli mer än nöjd. Andra finesser är t.ex att modellen har 30 dagars standby-tid, och att laptopen är tillverkad i 100% återvunnet aluminium. Operativsystemet är Apple macOS Catalina 10.15, med nya förbättrade funktioner.

Detta är ett mycket bra köp om du vill ha en lätt och tunn dator som fungerar bra till allt och extra bra för dig som kreativt arbetar med bilder. Med mycket bra användaromdömen och utmärkt prestanda för priset glänser MacBook Air som vårt val av Laptop Bäst i Test 2020.

SPECIFIKATIONER

ProcessorIntel Core i3 1.1 GHz
Internminne8GB DDR4
Hårddisk256 GB SSD
GrafikkortIntel Iris Plus Graphics

Desing

② Surface Laptop 3

Laptop Bäst i Test 2020
ButikPrisLänkar

Supertunn och lätt laptop!

Välrenomerade trustedreviews avslutar sin recension med "The Surface Laptop 3 is one of the best ultra-portable laptops you can buy." Vi håller med.

Surface Laptop 3 väger bara 1,25 kg, och är enkel och smidig att ta med sig, batterikapaciteten är upp till fina 11,5 timmar.
Denna laptop kommer med en fantastisk 13,5 tums skärm, som med en upplösning på 2256 x 1504 och IPS panel tillsammans ger en tydlig och skarp upplevelse. Perfekt att titta på video eller film, samt utmärkt att arbeta med projekt som kräver extra skärpa.

Pekskärmsfunktioner finns i form av både Multitouch och Aktiv Digitizer (stöd för styluspenna). Denna bärbara dator kommer med ett behagligt bakgrundsbelyst tangentbord. Surface Laptop 3 är ett utmärkt val för dig som vill ha en lätt och tunn laptop i premiumklassen.

SPECIFIKATIONER

ProcessorI5-1035G7 1.2 GHz
Internminne8 GB DDR4
Hårddisk128 GB SSD
GrafikkortIntel Iris Plus Graphics

Storsäljare

③ Acer Chromebook R13

Prisvärd budget

Denna storsäljande laptop är lätt och smidig och väger endast 1,5 kg. Designen är i snygg silverfärgad aluminium. Modellen arbetar behagligt tyst med ett fläktlöst system och skärmen kan vridas efter behag med 360 graders gångjärn.

Acers Chromebook har en 4-kärnig ARM-processor som tillsammans med 4 GB DDR3 RAM räcker bra för både arbete och övrig media användning. Batteriet har bra kapacitet, och håller upp till 12 timmar. Skärmen på Acer Chromebook R 13 har en upplösning på 1920 x 1080, och en bra IPS-panel med god betraktningsvinkel.

Operativsystemet är Chrome OS, vilket gör att man kan använda Google Play Store, där du kan ladda ner hundratals gratisprogram.

Detta är ett mycket bra köp för den som inte behöver använda en avancerad bärbar dator för exempelvis redigering av filmer. Men söker man en prisvärd laptop för arbete och surf så är Acers Chromebook ett utmärkt alternativ.

SPECIFIKATIONER

ProcessorMediaTek MT8173C 2.1 GHz
Internminne4 GB DDR3
Hårddisk64 GB SSD
GrafikkortPowerVR GX6250

Bäst Budget Gaming Just Nu

④ ASUS TUF Gaming FX505DT

Prisvärd Gaming

Vårt 4:e val kommer alltid vara bästa  gaming-laptop per spenderad krona i budgetklassen.  Då erbjudanden i denna kategori växlar nästan från dag till dag med specialpriser på utvalda produkter kommer vi endast presentera produktspecifikationer i den övre tabellen. På så sätt kommer alltid de bästa dagsfärska erbjudanden att finnas här.

Mest prisvärda budget gamelaptop idag: ASUS TUF Gaming FX505DT/ 15.6" / 1920 x 1080 / R5 3550H / 8 GB / 512 GB / NVIDIA GeForce GTX 1650

Ej i lager

Alternativ budget gaming idag Lenovo Gaming 3 15ARH05 / 15.6" / FHD / IPS / R5-4600H / 8GB / 512GB / GTX 1650
ButikPrisLänkar

Experttester - Laptop Bäst i Test

Trustedreviews | Surface Laptop 3 | Länk till test

...upgrades such as Intel's 10th Generation Ice Lake processor and a couple of new colour options are enough to keep this ultrabook among the very best

Macbook Air | macworld.idg.se | Länk till test

-

Acer Chromebook R13 | www.itpro.co.uk | Länk till test

[cmtoc_table_of_contents]