Om oss

Välkommen till Hemtips.se! Jag som driver sidan heter Linus, och har ett stort intresse för att bygga hemsidor som hjälper andra. Hemtips är en jämförelsesajt som startades under 2017, och har växt till att få över 5000 nya besökare i månaden under 2020 från Google. Bakom varje test ligger många timmars research, sammanställningar av recensioner och experttester, framtagande av köpguider och användarguider. Allt för att kunna förstå vilka behov som finns, och vilka produkter som bäst besvarar dessa behov. Jag tror på att sätta din upplevelse som besökare i fokus, därför håller vi alltid alla tester uppdaterade och säkerställer kontinuerligt att information som anges är korrekt.

Om du väljer att köpa något med hjälp av länkarna till butiker, så kan Hemtips få en provision. Det är helt valfritt att använda länkarna, och om du inte vill att Hemtips ska få en provision så går det bra att söka på produktnamnet i Google. Hemtips samarbetar med Adtraction, Adrecord och TradeDoubler, och länkar alltid först till det billigaste priset som går, även om det kan leda till en lägre provision. Testerna lägger ingen vikt på hur mycket provision Hemtips kan få för ett köp.

Jag hoppas verkligen att du finner sidan hjälpsam. Har du några funderingar, feedback eller vill du kanske bara säga hej? Skicka gärna ett mail till info@hemtips.se så hörs vi 🙂

Allt gott
/ Linus